Pravila i Uslovi korišćenja

Korišćenjem ili pristupanjem sajtu srdjanzirojevic.com, njegovim servisima i delovima automatski prihvatate poštovanje aktuelnih pravila i uslova korišćenja ovog sajta. Sajt srdjanzirojevic.com predstavlja platformu na kojoj se nalaze edukativni materijali predavača u najrazličitijim domenima, a koje pruža “MOJ KOMPAS“ , Šifra delatnosti 4791, Pinkijeva 38, 22330 Nova Pazova, Web adresa srdjanzirojevic.com, kontakt e-mail srdjanzirojevicinfo@gmail.com PIB 112930838, MB 66450333, u okviru projekta Srdjan Zirojević.

BODYINSIGHT DOO, Šifra delatnosti: Sportsko i rekreativno obrazovanje, PIB 108748370, MB 21059803 kao organizatora Kamp edukcije.

Korišćenjem ovog veb sajta i njegovih usluga smatramo da ste u potpunosti saglasni i prihvatate uslove i politiku privatnosti. Ako se ne slažete sa uslovima korišćenja sajta i/ili politikom privatnosti, ne smete koristiti ovaj sajt kao ni usluge koje nudi.

Na platformi srdjanzirojevic.com sadržaj je dostupan svim pretplatnicima, bez obzira na polnu, nacionalnu, versku ili bilo koju drugu opredeljenost. Ista prava ostvaruju svi učesnici bez obzira na obrazovni nivo, predznanja ili sposobnosti. Strani državljani ostvaruju ista prava i mogu koristiti usluge platforme srdjanzirojevic.com pod jednakim uslovima, ukoliko jezička barijera ne predstavlja problem.

Na sajtu srdjanzirojevic.com postavljeni su sadržaji koji se odnose na lična istraživanja, a mogu da budu postavljeni i sadržaji saradnika, partnera ili oglašivača, besplatni sadržaji, sadržaji kreirani od strane posetilaca i linkovi koji vode na spoljne stranice. Podcast i video materijali na samoj platformi naplaćuju se u okviru mesečne pretplate.

Svaki posetilac ili korisnik sajta srdjanzirojevic.com pristupa sajtu i koristi sajt na sopstvenu odgovornost i srdjanzirojevic.com se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sajta.

Pristup sajtu srdjanzirojevic.com i njegovim servisima omogućen je svim korisnicima interneta, a premijum sadržaj uz prethodnu registraciju i mesečnu pretplatu korisnika. Zabranjeno je korišćenje sajta za bilo kakve zlonamerne aktivnosti ili preduzimanje radnji kojima se nanosi šteta sajtu srdjanzirojevic.com ili njegovim posetiocima i korisnicima, uključujući, ali ne ograničavajući se na hakerske aktivnosti (nasilan i/ili neovlašćen pristup pojedinim delovima sajta, neovlašćeno menjanje sadržaja, neovlašćeno preuzimanje podataka o korisnicima, neovlašćena distribucija materijala van platforme srdjanzirojevic.com i slično) ili kojima se narušavaju autorska prava vlasnika materijala objavljenih na sajtu srdjanzirojevic.com.

Pojedinim delovima sajta i sadržajima mogu da pristupe samo registrovani korisnici sa odgovarajućom šifrom za pristup. Korisnicima koji nemaju odgovarajuće šifre za pristup, zabranjen je pristup tom delu sajta. Najstorže je zabranjeno prosleđivanje ovih informacija trećim licima.

Nakon registracije korisnika na platformi srdjanzirojevic.com, korisnik dobija korisničko ime (username) i širfu (password) za pristup svim materijalima predavača koji se u tom trenutku nalaze na platformi. Korisnik može da izmeni svoju šifru u bilo kom trenutku tokom korišćenja ovog servisa. Savetujemo Vam da šifru čuvate na bezbednom mestu.

Obaveštavanje korisnika platoforme srdjanzirojevic.com može se vršiti putem mejla i putem veb sajta srdjanzirojevic.com.

AUTORSKA PRAVA

Sav materijal na internet sajtu srdjanzirojevic.com je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Korisnici ne mogu menjati sadržaj Sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Korisnicima je strogo zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera, spidera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja ili usporenja sajta. Nedozvoljeno korišćenje iz prethodnog pasusa smatra se kršenjem pravila i podložno je krivičnoj tužbi.

Platforma srdjanzirojevic.com se obavezuje da će se pridržavati svega što je navedeno, a bilo kakve promene uslova postaju validne tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Politika Privatnosti

Vaši podaci se čuvaju na sigurnom. Vaši lični i kontakt podaci, osim javnih podataka koje korisnik odabere da budu vidljivi ostalim korisnicima, neće biti nikada javno objavljeni.

PR MOJ KOMPAS se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Bodyinsight doo su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Čuvamo sve podatke koje korisnici ostave putem veb formulara u skladu sa važećim zakonskim propisima i etičkim standardima za čuvanje, izveštavanje i dokumentovanje ličnih podataka. Vremenski period tokom kojeg se čuvaju podaci je određen na vreme potrebno za ostvarenje svrhe prikupljanja podataka.

Na lični zahtev, moći ćete da izvršite uvid i ažurirate Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu. Molimo Vas da odmah ažurirate svoje podatke nakon registracije. Preporučujemo i pozivamo Vas da nikom ne poveravate lozinku kako bi ste ostali sigurni od neovlašćenog pristupa informacijama Vašem nalogu.

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Radi zaštite korisnika i autorskih prava zadržavamo mogućnost da svaku zloupotrebu istražimo, prijavimo i pokrenemo pravne akcije u skladu sa zakonskim mogućnostima.

Politika plaćanja

Plaćanje sadržaja na sajtu srdjanzirojevic.com vrši se putem interneta, platnim karticama VISA, Maestro, MasterCard ili American Express koje podržavaju plaćanje preko Interneta, ili putem uplatnice kao i predračna Vaše kompanije. Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja u sigurnom okruženju. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na sajt banke. Na sajtu banke vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moćićete da ponovite plaćanje. Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica. Sajt banke je zaštićen i siguran za ovaj način plaćanja.

SRĐAN ZIROJEVIĆ PR INTERNET PRODAJA MOJ KOMPAS je obveznik PDV-a i obračunava PDV na promet dobara i usluga.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Reklamacije

Kupovinom ulaznica za online i live radionice, dobijate potvrdu za učeše putem sajta i e-mail adrese.

Platforma srdjanzirojevic.com ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, proizvode pogrešno kupljene ili bilo koje druge greške koje se odnose na Vaše postupke prilikom kupovine na Web sajtu i u tim slučajevima reklamacija nije moguća. Ukoliko imate nepravilnosti u radu prilikom premium članstva na Web sajtu ili niste dobili kupljen sadržaj, molimo Vas da kontaktirate korisnički servis srdjanzirojevicinfo@gmail.com i mi ćemo se potruditi da otklonimo nepravilnosti kako biste dobili kupljene sadržaj u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko želite da započnete proces reklamacije, potrebno je da nam se obratite na email srdjanzirojevicinfo@gmail.com sa zahtevom za reklamaciju.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, PR Moj Kompas je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Pravo na povraćaj novca:

U slučaju odustajanja od radionice, potrošač ima pravo na zahtev za povraćaj novca ukoliko je reklamacija podneta 14 dana pre početka iste, dok otkazivanje 7 ili manje dana od početka, ne podleže refundaciji. Zahtev se šalje elektronskim putem na adresu srdjanzirojevicinfo@gmail.com .

KAMP

U slučaju otkazivanja svog učešća na Kampu, pravo na refundaciju ima učesnik samo u slučaju da je svoje učešće otkazao minimum 35 dana pre početka Kampa. Svaki učesnik na Kampu po programu ima svog para za rad i otkazivanjem svog učešća povlači otkazivanje svog para za rad.

Otkazivanje svog učešća mesec dana pre početka Kampa ne podleže refundaciji i sredstva nije moguće vratiti niti svoje učešće preneti na narednu godinu.

Održavanje Kampa je zvanično odobreno od strane Ministarstva zaštite životne sredine Republike Srbije.

MOJ KOMPAS VODIČ

Ukoliko niste na navedenoj adresi prilikom isporuke, paket će se naći u pošti koja pripada vašoj opštini. U slučaju da paket bude vraćen na našu adresu, u obavezi ste da pri ponovnom slanju izvršite uplatu troškove povraćaja paketa u iznosu od 700rsd. Reklamacija na Vodič je moguća 24h od momenta preuzimanja, vraćenim vodičem u originalnom pakovanju sa fiskalnim računom. Oštećen, korišćen i proizvod bez računa, ne podlaže refundaciji.

Kolačići

OBAVEŠTENJE O KOLAČIĆIMA (COOKIES)

Kolačić (eng. cookie) je mala datoteka (koja sadrži brojeve i slova) koja se čuva na korisnikovom računaru u trenutku kad pristupi određenim internet stranicama. Kolačići omogućavaju internet stranici prepoznavanje interesa korisnika prema onome što je korisnik prilikom povratka na stranicu odabirao. Kolačići ne nanose štetu vašem uređaju, ne sadrže viruse, trojance ili druge zlonamerne softvere. U kolačićima se čuvaju informacije koje se dobijaju u vezi sa uređajem koji koristite. Međutim, to ne znači da smo upoznati sa vašim identitetom. S jedne strane, korišćenje kolačića služi da vam poseta internet stranici bude prijatnija.

KOJE KOLAČIĆE KORISTIMO I ZAŠTO?

Sledeće kategorije kolačića (engl. „cookies“) mogu biti instalirane na Vašem uređaju kada posećujete ili koristite našu veb stranicu, na računaru ili mobilnom uređaju:

  • Neophodni kolačići

Ovo su kolačići koji su neophodni za nesmetano funkcionisanje našeg veb-sajta i ne mogu se isključiti u našim sistemima. Neophodni kolačići omogućavaju ti da pretražuješ naš veb-sajt, dodaješ proizvode u korpu, biraš jezik, da prilagodiš prikazivanje stranica uređaja sa kojim pristupaš našem veb-sajtu, da verifikuješ svoje podatke prilikom kupovine na našem veb-sajtu i omogućavaju nam da procesuiramo naplatu tvoje porudžbine. Svoj pretraživač možeš podesiti tako da blokira ili te obavesti o korišćenju ovih kolačića, ali imaj u vidu da postoji mogućnost da neki delovi našeg veb-sajta u tom slučaju neće funkcionisati. Ovi kolačići ne čuvaju nikakve identifikacione podatke o ličnosti.

  • Kolačići performansi

Omogućavaju nam da pratimo posete na našem veb-sajtu, kako bismo merili i unapredili performanse veb-sajta. Oni nam pomažu da znamo koje stranice su najviše i najmanje posećene i da pratimo kako se posetioci kreću na našem veb-sajtu. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju su agregirane i samim tim anonimne. Ako ne želiš da daš dozvolu za ove kolačiće, nećemo znati kada posećuješ naš sajt i nećemo moći da pratimo njegovo funkcionisanje.

  • Funkcionalni kolačići

Ovi kolačići omogućavaju viši nivo personalizacije i veću funkcionalnost veb-sajta. Možemo ih postaviti mi ili treća strana čije smo usluge dodali na svoje stranice. Ako ne dozvoliš ove kolačiće, neke usluge ili čak nijedna od njih neće ispravno funkcionisati.

  • Sigurnosni kolačići

Pomažu nam da otkrijemo prevaru ili druge pokušaje ilegalnog pristupa tvojim podacima i uslugama koje koristiš.

  • Marketing kolačići

Ovi kolaćići mogu biti postavljeni na naš veb-sajt od strane partnerskih sajtova za oglašavanje, koji ih koriste da kreiraju profil tvojih interesovanja u cilju prikazivanja relevantnih reklama na drugim veb-sajtovima. Oni ne pohranjuju direktno lične podatke, ali rade tako što jedinstveno identifikuju tvoj pretraživač i uređaj. Ako ne dozvoliš ove kolačiće, nećeš iskusiti naše ciljane reklame na drugim veb-lokacijama.

U nastavku se možeš dodatno informisati o partnerskim sajtovima za oglašavanje i kolačićima koji se koriste u marketingu:

  1. AdForm – Ovo su kolačići za targetiranje koji se koriste da nam daju podatke o našim marketinškim aktivnostima. Njihova glavna svrha je bidovanje u realnom vremenu u cilju prikazivanja naše reklame željenoj publici. Više informacija možeš naći na veb-sajtu.
  2. Facebook – Ovo su kolačići za targetiranje koji nam omogućavaju da ti na društvenoj mreži Facebook prikažemo reklamni sadržaj relevantan za tebe na osnovu tvog pretraživanja našeg veb-sajta i pokazanih interesovanja. Ove informacije nikada nisu vezane za tvoj profil na ovoj društvenoj mreži i uvek su anonimne. Na sledećem linku možeš pronaći detaljnije informacije i promeniti podešavanja ovih kolačića.
  3. Google – Ovo su kolačići za targetiranje koji nam omogućavaju da pratimo efikasnost naših reklama. Google DoubleClick plasira naše reklame na drugim veb-sajtovima na osnovu tvog pretraživanja našeg veb-sajta i pokazanih interesovanja. Na sledećem linku možeš pronaći detaljnije informacije i promeniti podešavanja ovih kolačića.

Salesforce – Platformu za upravljanje podacima Salesforce koristimo da prikupimo informacije o uređajima i tome kako se koriste naši veb-sajtovi i druge digitalne tačke kontakta. Informacije se koriste kako bi se izgradila publika za onlajn reklamiranje. Cilj je da budemo sigurni da reklamiramo relevantne proizvode i usluge u pravo vreme. Publika može biti odabrana, recimo, na osnovu interesovanja (pregledani kuhinjski proizvodi) ili na osnovu demografskih obeležja (uzrast, pol). Ukoliko ne želiš da primaš ciljane reklame, možeš odbiti upotrebu marketing kolačića tako što ćeš promeniti njihova podešavanja. Za više detalja, poseti sledeći link.

  • Analitički kolačići

Da bi naš veb-sajt bio jednostavan za korišćenje i ažuran, koristimo servis veb-analitike Google Analytics s ciljem da razumemo kako posetioci koriste naš sajt. To nam omogućava da uvidimo koji je sadržaj na našem veb-sajtu najpopularniji, a i da obezbedimo da naš sadržaj bude konstantno ažuriran i njegov kvalitet poboljšan. Informacije koje prikupljamo su anonimne i koriste se isključivo u statističke svrhe. Sakupljene informacije se ne mogu lično identifikovati. Možete da odbijete da koristite „kolačiće“ tako što ćete izabrati odgovarajuće postavke na veb-pretraživaču. Međutim, to može dovesti do toga da mnoge karakteristike na našem veb-sajtu ne funkcionišu ispravno. 

Više informacija o odredbama relevantnim za korisnike Gugla i o zaštiti podataka možete naći na sledećim linkovima: www.google.com/analytics/terms ili www.google.com/policies

Ovi kolačići su važeći 2 godine.